Ημέρες και ώρες υποδοχής γονέων

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022 – 2023

 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας και συνεργασίας του σχολείου με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

 Α. Οι γονείς και κηδεμόνες μπορείτε να πληροφορείστε από τους διδάσκοντες καθηγητές την πρόοδο των παιδιών σας, κατά τις ημέρες και ώρες του πίνακα που ακολουθεί.

 

Ώρες γονέων από

 

ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 Β. Κάθε παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα, την δική του κατάσταση υγείας και τον δικό του τρόπο να μαθαίνει. Τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά ως ένα βαθμό είναι γνωστά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

  Υπάρχουν όμως περιπτώσεις στις οποίες εμφανίζονται κάποιες ιδιαιτερότητες που είτε δεν είναι εμφανείς, είτε διαφοροποιούνται από τον μέσο όρο, είτε χρειάζονται ειδικό χειρισμό.

 Επιθυμία του Σχολείου είναι: εάν το παιδί σας παρουσιάζει κάποια ιδιαιτερότητα ((υγείας, συμπεριφοράς,οικογενειακού περιβάλλοντος ή άλλη) και κρίνετε ότι χρειάζεται ειδική προσοχή από εμάς, παρακαλούμε να ενημερώσετε τον/την υπεύθυνο/η τμήματος του παιδιού σας ή και τον Διευθυντή του Λυκείου, όσο το δυνατόν ταχύτερα, αλλά και όποια άλλη στιγμή προκύψει πρόβλημα.

  Ο γονείς που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το σχολειο για οποιονδήποτε λόγο που αφορά το παιδί σας (συμπεριλαμβάνονται οι απουσίες), μπορείτε να απευθύνεσθε στους υπεύθυνους επικοινωνίας καθηγητές. Οι καθηγητές υπεύθυνοι των τμημάτων, όπως επίσης και ο Διευθυντής του Λυκείου, ορίζονται και ως υπεύθυνοι επικοινωνίας του σχολείου με τους γονείς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:

Α1 : ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Α2: ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΥΛΟΣΜΕΛΑΣ

Α3: ΚΑΡΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Β1: ΑΘΑΝΑΣΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Β2: ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γ1: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γ2: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

   ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ)

 Επικοινωνείτε μαζί μας και στα: Τηλέφωνο – fax: 2310 205287     email:mail@7lyk-thess.thess.sch.gr