Ο κύριος Μαυροκωστίδης Γρηγόρης, πρόσφατα απελθών διευθυντής του σχολείου μας, ως μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας και ως πρώην εκπρόσωπος του Συλλόγου Διδασκόντων του 7ου Λυκείου Θεσσαλονίκης εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του  στην πάντα πρόθυμη να συνδράμει το έργο μας Φ.Α.Α.Θ., καθώς μας τίμησε με την ευγενική δωρεά της των τριών σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών στο σχολείο μας. Για άλλη μία φορά η Φ.Α.Α.Θ. αποδεικνύει έμπρακτα την ουσιαστική πρόθεσή της να αποτελεί μοχλό προώθησης των αξιών της εκπαίδευσης.

Η απουσία ίσων ευκαιριών αναστέλλει την ικανοποίηση των αναγκών αρκετών από τους μαθητές και τις μαθήτριές μας στη σημερινή εποχή της πληροφορίας και των γοργών ρυθμών διάδοσής της. Στην ψηφιακή μας εποχή η υλικοτεχνική υποδομή συνιστά κατεξοχήν παράγοντα για την επιτυχή και άμεση κάλυψη αναγκών του σχολείου μας. Η Φ.Α.Α.Θ. επιδεικνύει σταθερό  ενδιαφέρον για τον αλφαβητισμό της νέας γενιάς γενικά και ειδικά στις νέες τεχνολογίες. Παράλληλα, στηρίζει το εκπαιδευτικό μας έργο, συμβάλλοντας στη διατήρηση της παράδοσης συμμετοχής του σχολείου μας σε εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις.

Η σχολική μας κοινότητα είναι βαθύτατα ευγνώμων για τη δωρεά αυτή προς το σχολείο μας. Η συνεισφορά της Φ.Α.Α.Θ. ήταν, είναι και παραμένει ουσιαστική και αποτελεί παράγοντα ευδοκίμησης του σχολείου μας και προόδου της νέας γενιάς των παιδιών μας.

 

Ο τ. Διευθυντής του 7ου Λυκείου Θεσσαλονίκης

Μαυροκωστίδης Γρηγόριος

 

 

 

 

 

 

«Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης»

Αφήστε μια απάντηση